Eteläafrikkalainen supermalli tyrmäävissä biksukuvissa – esitteli himoittua mallivartaloaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Malli julkaisee usein myös hyvin näyttäviä kuvia Instagram-kanavalleen, jossa häntä seuraakin jo yli 14,7 miljoonaa fania.

Nyt Candice Swanepoel nähdään todella upeissa kuvissa, joissa tähti esittelee seksikkäitä narubikinejä. Bikineissä on säästelty kangasta, minkä vuoksi ne korostavatkin kauniisti tähden timmiä vartaloa. Mustavalkoisissa kuvissa mallikaunotar näyttää erityisen upealta, mikä onkin varmasti iso syy siihen, että kyseinen bikinisetti revitäänkin käsistä.

Candice Swanepoel poseeraa usein näyttävissä uima-asuissa ja bikineissä esitellessään itse suunnittelemansa Tropic of C -rantavaatemalliston luomuksia. Kahden pienen pojan äiti on upea näky asussa kuin asussa, mutta 32-vuotias tähti näyttää kuitenkin olevan elementissään juuri aistikkaissa bikinikuvissa.