Ireland Baldwin paljasti rintansa somessa – syy koskettaa satoja miljoonia yhdysvaltalaisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 25-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tähdellä on myös iso joukko seuraajia sosiaalisessa mediassa, jossa hän yrittää rohkaista fanejaan äänestämään.

Ireland Baldwin on monien muiden julkkiskaunottarien tavoin päättänyt yllyttää fanejaan käymään äänestämässä presidentinvaaleissa seksikkäillä kuvilla. Nyt Ireland Baldwin juhli näyttävästi uima-altaassa sitä, että hän itse kävi hoitamassa velvollisuutensa.

Ireland Baldwin julkaisi itsestään kuvia, joissa hän poseeraa kameralle ilman yläosaa. Tähti on riisunut rintaliivinsäkin kuvia varten ja peittänyt nänninsä pelkillä tarroilla. Tarroissa lukee ansaitusti: ”Minä äänestin”, josta Baldwin tuntuu olevan hyvin ylpeä.

View this post on Instagram

voting is cool and so are disproportionate boobs

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin) on