Kim Kardashian täytti 40 vuotta – Kanye Westiltä suloinen viesti vaimolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin avioliitto on ollut tänä vuonna todellisissa vaikeuksissa. Perhe vietti suuren osan karanteeniajasta erillään, mutta nyt näyttää kuitenkin siltä, että he ovat onnistuneet useiden retriittien ja yhteisen laatuajan ansiosta korjaamaan suhteensa.

Kim Kardashian täytti juuri 40 vuotta. Kanye West ei juurikaan ole ylistänyt rakkauttaan realitytähteen julkisesti, minkä vuoksi miehen lähettämä syntymäpäivätoivotus sulattikin sosiaalisessa mediassa monien sydämet.

Kanye West julkaisi hänen Twitter-kanavallaan vanhan kuvan, joka on ilmeisesti napattu pariskunnasta juuri kun Kim Kardashian on vastannut myöntävästi miehen kosintaan. ”Hyvää 40-vuotissyntymäpäivää! Rakastan sinua niin paljon”, Kanye West hempeili kuvatekstissään.