Kurvitar Demi Rose lomailee Malediiveilla – tällaisessa luksusmajoituksessa

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose pääsee mallin töiden puitteissa matkustelemaan paljon. Nainen julkaisee näyttäviä bikini- ja alusvaatekuvia mitä upeimmissa luksuskohteissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä kaunotar on Malediiveilla.

View this post on Instagram

Nowhere else I’d rather be. 🌴

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi Rose on julkaissut viime päivien aikana Instagram-kanavallaan todella näyttäviä kuvia, joissa hän on esitellyt kuuluisia kurvejaan. Moni on kiinnittänyt huomiota myös upeisiin maisemiin, joita kuvissa näkyy. 25-vuotias Demi Rose on yöpynyt Malediiveilla upeassa luksusmajoituksessa, jonka Heritance Aarah on tarjonnut.

View this post on Instagram

Mornings in the Maldives be like…🥂⁠ ⁠ We can't imagine anything better than to wake up with the most lavish floating breakfast and champagne in hand (or a bottle) 🤷‍♀️… @heritanceaarah we can make this happen. ⁠ ⁠ Happy to announce that we have extended our exclusive offer for 2 more weeks! ⁠ 📥 DM us for more details!⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #maldives #floatingbreakfast #traveler #maldiveslover #overwatervilla #travel #maldiveslover #beautifulislands #luxuryresorts #cuisine #culinary #destinationdining #maldivesinsider #foodgasm #foodie #foodandwine #indulge #instafood #luxuryholiday #resorts #traveltheworld #maldivesmania #maldivesinsider #maldivesresorts #holiday #island #travel #luxuryvacation #maldivesdining

A post shared by Maldives Luxury Concierge (@vuemaldives) on

Heritance Aarah tarjoaa yöpyjilleen yleiset puitteet. Asiakkaiden valittavana on sviittejä, ja eri kokoisia huviloita, jotka sopivat aina pariskunnista perheillekin saakka. Yöpyminen maksaa majoituksesta riippuen noin 850 dollarista aina 2.500 dollariin per yö.