Risto Räppääjä -elokuva ylitti 100 000 katsojan rajan – katso tekijöiden haastattelu

Elokuvat Viihdeuutiset · Stara.fi

Solar Filmsin Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuva on ylittänyt kahdessa viikossa 100 000 katsojan rajapyykin. Elokuva sai torstaihin mennessä 102 158 katsojaa. Ensi-iltaan elokuva tuli perjantaina 9. lokakuuta. Katsojamäärä on erinomainen, koska elokuvateattereissa on käytössä mittavat turvajärjestelyt ja niiden edellyttämät turvavälit.

– Olemme iloisia, että näin moni katsoja on jälleen löytänyt Risto Räppääjän elokuvateattereissa. Risto Räppääjällä on paljon vanhoja ja uusia faneja ja elokuvat ovatkin todellisia koko perheen hyvän mielen elokuvia. On kuitenkin jopa hämmentävää, että elokuva sai näin nopeasti 100 000 katsojaa käytössä olevien turvallisuustoimenpiteiden kanssa, tuottaja Rimbo Salomaa kommentoi.

Stara tapasi taannoin elokuvan tähdet. Haastattelussa ovat Silmu Ståhlberg, Lumi Kallio, Minka Kuustonen ja Rimbo Salomaa. Katso video tästä alta.

Solar Filmsin tuottama elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen, Tammen kustantamaan kirjaan. Elokuvan päärooleissa jatkavat Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvasta tutut Silmu Ståhlberg Risto Räppääjänä ja Lumi Kallio Nelli Nuudelipäänä. Muissa keskeisissä rooleissa jatkavat Ylermi Rajamaa, joka näyttelee Lennart Lindbergin roolin ja Jenni Kokander, joka hurmaa edelleen Pakastaja-Elvinä. Rauha Räppääjänä elokuvassa nähdään Minka Kuustonen. Muissa elokuvan merkittävissä rooleissa näyttelevät Kristiina Halttu, Mika Nuojua, Eero Ritala, Pirjo Lonka ja Carl-Kristian Rundman. Pikkurooleissa nähdään myös Jari Litmanen ja Arvi Lind.