Suvi Pitkänen Dubaissa koronarajoitusten keskellä: ”Tarvitsin irtioton”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisiä on pyydetty välttämään turhaa matkustamista koronaviruspandemian taltuttamiseksi. Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:a itsensä vuosikausien ajan elättänyt suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen on julkaissut aurinkoisia kuvia Dubaista sosiaaliseen mediaan. Nyt hän vastaa miksi matkusti rajoitusten aikana.

– Oon saanut hirveästi viestejä ja kysymyksiä liittyen mun reissuun. Lähdin siis yhdistetylle työ-ja lomamatkalle tänne. Miksi nyt? Siksi että vaihderikkaiden kuukausien jälkeen tarvitsin irtioton ”normi elämästä”. Matkustaminen on kuitenkin mahdollista ja se tapahtuu tiukasti rajoitusten mukaan, Pitkänen kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Oon Dubaissa☀️   Oon saanut hirveästi viestejä ja kysymyksiä liittyen mun reissuun.  Lähdin siis yhdistetylle työ-ja lomamatkalle tänne.   Miksi nyt?  Siksi että vaihderikkaiden kuukausien jälkeen tarvitsin irtioton ”normi elämästä”.   Matkustaminen on kuitenkin mahdollista ja se tapahtuu tiukasti rajoitusten mukaan. (Tiukemmin kun mitä Suomessa meno on.)  Lähdin selvittämään sitä onko mulla samat unelmat kun ennen. Lähdin myös siksi että covid vei multa pitkälti kaikki työt, moni asia on ollu pahasti katkolla ja nyt on mahdollisuus jatkaa tiettyjä projekteja. Tietysti tartun siihen mahdollisuuteen kiinni!!✨  Tää tilanne voi kestää vuosia. Mä en jää odottamaan että se menee täysin ohi ja pidän mun elämää katkolla siihen asti vaan elän sen mukaan mitä rajoitukset sallii, ja niitä myös kunnioittaen.  Matkustaminen tapahtuu tiukasti turvarajoituksia noudattaen, vakuutukset on oltava kunnossa ja ne myös tarkastetaan. Luonnollisesti koronatestin pitää näyttää negatiivista ja siitä dokumentti mukana. Testi täytyy olla tehtynä just ennen reissua ja toki myös reissun jälkeen.  Maskipakko on sakon uhalla, kuume mitataan aina hotelliin tullessa ja joka paikassa valvotaan turvavälejä.  Tottakai on riski että sairastun mutta niin se riski on Suomessakin.  Itseasiassa luulen että riski sairastua on Suomessa korkeampi koska täällä on huomattavasti tiukemmat korona rajoitukset ja niitä on noudatettava.   Et sellasta. Iloa kaikkien päivää🧡  #peace 😚  #travelling #dubai #uae

A post shared by Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) on

– Lähdin selvittämään sitä onko mulla samat unelmat kun ennen. Lähdin myös siksi että covid vei multa pitkälti kaikki työt, moni asia on ollu pahasti katkolla ja nyt on mahdollisuus jatkaa tiettyjä projekteja. Tietysti tartun siihen mahdollisuuteen kiinni!, Pitkänen jatkaa ja päivittelee, että koronavirustilanne voi kestää vuosia.