Taapero varasti puhelimen kesken TikTok-tanssivideon – tuloksena riemukas viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset tanssivideot ovat TikTokissa yleisiä, mutta nyt yksi niistä on levinnyt viraalina aivan muista syistä kuin tanssin ansiosta. Video saa yllättävän käänteen riemastuttavalla tavalla ilkikurisen pikkulapsen ansiosta.

TikTok-käyttäjä Kalynn Brianna oli ystävänsä kanssa kuvaamassa videota, jossa he tanssivat Loren Grayn kappaleen tahtiin. Briannan tyttärellä oli kuitenkin toisenlaisia suunnitelmia. Hän nappasi puhelimen käsiinsä kesken tanssivideon kuvaamisen.

Taapero pinkaisi nopeasti juoksuun puhelin mukanaan sen kuvatessa hänen pakoaan. Lopulta Brianna onnistui saamaan tyttärensä kiinni. Lapsen ansiosta videosta tuli kuitenkin huomattavasti suurempi viraalihitti kuin hän osasi todennäköisesti odottaakaan, ja se on kerännyt jo yli miljoona katselukertaa.

 

@kalynnbrianna

we were just trying to be great #fyp

♬ original sound – Loren gray