Banks osallistui hauskaan peliin – lauloi muiden artistien kappaleita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esiintynyt Banks on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan naisen upean herkästä ja persoonallisesta äänestä. Nyt videolla kuullaan miten naisen ääni taipuu muiden artistien kappaleiden kohdalla.

Banks-artistinimellä esiintyvä 31-vuotias Jillian Rose Banks osallistui nyt Elle-sivuston laatimaan hauskaan peliin. Song Association -leikissä artisti saa eteensä jonkin sanan, minkä jälkeen hänellä on kymmenen sekuntia aikaa muistaa olemassa oleva kappale, jossa kyseinen sana kuullaan.

Hauska peli voi vaikuttaa helpolta, mutta moni artisti on kuitenkin voinut yllättyä siitä, että kellon tikittäessä mieli lyökin tyhjää. Videolla Banks tapailee muun muassa Brandyn ja The Weekndin tunnettuja kappaleita, minkä lisäksi hän laulaa myös omia teoksiaan, mikä on myös leikissä täysin sallittua.

View this post on Instagram

Hi. Do you have a favorite lyric on ||| ?

A post shared by BANKS (@hernameisbanks) on