Justin ja Hailey Bieber tulikuumissa yhteiskuvissa – pääsivät yhdessä Vogue-lehteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat viettäneet viime aikoina tiiviisti aikaansa kahdestaan koronakriisin aikana. Mentyään naimisiin Hailey Bieber on julkaissut harvemmin paljastavia kuvia itsestään, mutta nyt tähtipari on poseerannut yhdessä Voguen sivuilla.

Justin ja Hailey Bieber poseerasivat yhdessä hyvin näyttävissä kuvissa Italian Vogue -lehdelle. Yhteiskuvissa Justin nähtiin ilman paitaa mustissa housuissa. Poptähden ylävartalon tatuoinnit tuntuivatkin olevan pääosassa hänen tyylissään.

Hailey Bieberin yllä nähtiin musta lateksimekko, punainen tiukka lateksi hame ja violetit tekonahkahousut. Hyvin aistikkaissa kuvissa Hailey Bieber on miehensä syleilyssä. Yhdessä kuvassa mies pitää vaimonsa rinnasta kiinni ja toisessa halaa mallivaimoaan, jolla ei ole lainkaan yläosaa yllään.

View this post on Instagram

“My heart is where my wife is” said Helmut Newton. His life devotion for his wife June Newton and their creative relationship influenced all aspects of his work. To honor their partnership we asked @HaileyBieber and @JustinBieber, one of today's most iconic celebrity couples, to be the protagonists of our cover story. Photographed by @EliRussellLinnetz and styled by @melzy917 in @YSL by @AnthonyVaccarello Discover more via link in bio. Full credits: Editor-in-Chief @EFarneti Creative director @FerdinandoVerderi Casting directors @pg_dmcasting @samuel_ellis Justin’s personal stylist @KarlaWelchstylist Text @MicheleFossi Hair @SerenaRadaelli @cloutierremix Make-Up @FrancescaTolot @cloutierremix Grooming for Justin @brittsully Manicure @KimmieKyees @thewallgroup Set design @HeathMattioli @frankreps On set @roscoproduction #aboutNewton

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on