Kissa nauttii karppien seurasta – antaa kaloille myös pusuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koikarpit ovat isokokoisia kaloja, jotka ovat hyvin näyttäviä kauniin värityksensä vuoksi. Koikarppeja voi nähdä monissa koristelammikoissa ja lemmikkeinä. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa kissa on muodostanut lämpimän suhteen karppien kanssa.

Koikarpit ovat siitä erikoisia kaloja, että ne ovat hyvin kesyyntyviä. Ne voivat oppia syömään kädestä ja tunnistamaan omistajansa. YouTube-videolla nähdään miten kalojen seurasta nauttiva mr. Mika -niminen kissa rentoutuu kalojen lähellä. Näyttää siltä, että kalat ovat oppineet myös tunnistamaan kissaystävänsä.

Videon kuvanneen omistajan mukaan kissa vierailee kalojen luona usein. Kalat tulevat aina kissan luo, jolloin kissa koskettaa niitä hellästi. Omistajan mukaan kissa ei koskaan ole käyttänyt kalojen kanssa kynsiään. Videolla nähdäänkin tilanne, jossa mr. Mika näyttäisi antavan suukon sitä tervehtimään saapuneelle koikarpille.