Rannalle pysytettiin valtava Borat-patsas – ympärillä 40 miestä borat-uikkareissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sacha Baron Cohenin tähdittämän Borat-komedian jatko-osa sai ensi-iltansa Amazon Prime -suoratoistopalvelussa 23. lokakuuta. Sen kunniaksi Australian Sydneyssä järjestettiin yllättävä Borat-aiheinen tempaus.

Mackenzies Pointin rannalle toimitettiin helikopterilla suurikokoinen Borat-hahmoa esittävä patsas. Sen ympärille saapui yhteensä 40 kasvomaski-mankineihin sonnustautunutta miestä. He esittelivät hämmästyneelle yleisölle jooga-asentoja.

Sacha Baron Cohen kertoi tilaisuudessa videopuhelun välityksellä toivovansa patsaan inspiroivan ihmisiä. Suositun komediaelokuvan jatko-osan koko nimi on Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan. Vähin äänin kuvatussa elokuvassa Kazakstanilainen reportteri Borat jatkaa amerikkalaisten ilmöiden tutkimista hämmentävin, hulvattomin ja kohaduttavin lopputuloksin.