Rosie Huntington-Whiteley tyrmäävissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Rosie Huntington-Whiteleyn korona-aika on sujunut näyttelijäaviomies Jason Stathamnin ja pariskunnan kolmivuotiaan Jack-pojan kanssa. Nyt tähti nähdään kuitenkin jälleen töidensä parissa.

Rosie Huntington-Whiteley esitteli Instagramissa jakamissaan kuvissa Marks & Spencerin uutuuksia. Otoksissa malli nähdään poseeraamassa kukkakuvioisissa alusvaatteissa. Hän on toiminut yhtiön mainoskasvona vuodesta 2012 saakka.

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. 33-vuotias tähti tunnetaan myös näyttelijänä, ja hänet on nähty valkokankaalla muun muassa Transformers: Kuun pimeä puoli ja Mad Max: Fury Road -elokuvassa.