Tanhupallo muistuttaa käsienpesusta – hauskasta videosta somehitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Putous-ohjelmassa näyttelijä Kiti Kokkonen niitti vuosia sitten suursuosiota keksimänsä Tanhupallo-hahmon ansiosta. Tanhupallo tekee aina tasaisin väliajoin paluun sosiaalisessa mediassa kun hänellä on faneilleen jotain tärkeää sanottavaa.

Nyt Tanhupallo on saapunut Karvamatonsa kanssa muistuttamaan ihmisiä siitä miten tärkeää käsien peseminen on. Tanhupallo soittaa nokkahuilullaan ja laulaa, että kädet tulee pestä huolellisesti saippualla 20 sekunnin ajan, huuhdella ja vielä kuivatakin hyvin.

Video käsienpesun tärkeydestä on tällä hetkellä hyvin ajankohtainen, koska havaittavissa on jonkin asteista koronaväsymystä. Kaikki eivät muista enää päivittäin olla niin tarkkoja ja huolehtia käsienpesusta siitä huolimatta, että tällä hetkellä se on tärkeämpää kuin koskaan.

View this post on Instagram

HUÖMIO 💝🐛 #tanhupallo

A post shared by kitikokkonen (@kitikokkonen) on