Nyt on massaa talven varalle – uskomattoman lihava karhu tallentui videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan vanha video, jolla nähdään tavanomaista tukevammassa kunnossa oleva karhu. Mesikämmenten tiedetään keräävän massaa talven varalle, mutta tämä karhu näyttää keränneen hieman ekstraa ja lihaa luiden ympärillä on todella paljon.

Video on kuvattu jo kahdeksan vuotta sitten Yhdysvaltojen Idahossa. Taltioinnilla nähdään, kun pulska karhu käyskentelee Rexburgissa sijaitsevan tien yli. Sen massa on valtava ja tassut näyttävät pikkuriikkisiltä muhkean kontion muuhun vartaloon verrattuna.

Karhun tulee selvitä talviunista sillä rasvavarannolla, mikä sille on syksyn aikana kertynyt. Jos kyseessä on poikaset tekevä emo, tulee rasvaa olla imettämistäkin varten. Kaikista eniten rasvaa kerryttäneet emot tekevät myös eniten pentuja.