Brooks Laich haluaa Julianne Houghin takaisin – valmis tekemään mitä vain

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Aviopari yllätti kaikki ilmoittamalla kuitenkin toukokuussa, että he ovat päättäneet erota.

Julianne Hough ja Brooks Laich esiintyivät julkisuudessa aina hyvin flirttailevina ja rakastuneina toisiinsa, minkä vuoksi eroilmoitus pääsi yllättämään monet. Tähdet kertoivat päättäneensä avioliittonsa yhteisymmärryksestä ystävinä. Nyt vanha suola on kuitenkin näyttänyt janottavan, koska heidät on toistuvasti nähty yhdessä viettämässä aikaa.

Julianne Hough perusteli aiemmin eroa kertomalla, että hän kasvoi eri suuntaan. Nainen koki kasvaneensa henkisesti ja kehittyneensä avioliiton aikana eri ihmiseksi eikä enää halunnut palata entiseen. Nyt Brooks Laich on kuitenkin People-sivuston mukaan kertonut olevansa valmis muuttumaan ja tekemään mitä vain saadakseen vaimonsa takaisin.

View this post on Instagram

Handsome hubby 😘

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Julianne Hough on lähipiirin mukaan ollut vastahakoinen yhteen palaamisesta, koska hän on nauttinut suuresti omasta vapaudestaan. Hän ei kuitenkaan halua menettää hyvää miestä kokonaan elämästään, minkä vuoksi hän ei ole vielä täysin tyrmännyt Laichia. Brooks Laich haluaisi tehdä töitä avioliiton pelastamiseksi ja saada suhteen vielä toimimaan hinnalla millä hyvänsä.