Eva Longoria rehkii kuntosalilla: ”Teen kovaa työtä”

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni neljä vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa. Aviopari sai myöhemmin yhdessä pojan, jolle he antoivat nimeksi Santiago Enrique. Viime aikoina tähti on viettänyt rauhallista aikaa kotona perheensä kanssa.

Raskauden jälkeen 45-vuotias Eva Longoria on tehnyt paljon töitä karistaakseen raskauskilot, ja näyttää siinä myös onnistuneen. Nainen on julkaissut tänä kesänä paljon upeita kuvia, joissa tähti on esitellyt vartaloaan pienissä uima-asuissa. Nyt Eva Longoria nähdään kuntosalilla tositoimissa.

Hollywood-tähti julkaisi Instagram-videon, jossa hän rehkii kuntosalilla. Videolla nähdään miten upeaan kuntoon Longoria on itsensä saanut. Tähti esittelee vaativaa treeniliikettä, jossa hän tekee aluksi kyykyn, minkä jälkeen hän vetää koko vartalonsa ylös käsien ja yläselän lihasten avulla.