Malediivit aloitti kanta-asiakasohjelman – etuja maassa uskollisesti vieraileville

Matkailu · Tim Isokivi

Suosittuna turistikohteena tunnettu Etelä-Aasian Malediivit on kehitellyt uuden keinon houkutella matkailijoita saarivaltioon. Malediivit suunnittelee maailman ensimmäisenä valtiona oman kanta-asiakasohjelman tarjoamista turisteille.

Maledives Border Miles -ohjelman ansiosta matkailijat saavat kanta-asiakaspisteitä sen perusteella, kuinka monta kertaa ja kuinka kauan he vierailevat saarivaltiossa. Ohjelmassa on kolme tasoa: Kultaa tarjoittava abaarana, hopeaa tarkoittava antara ja pronssia tarkoittava aida. Kerätyillä pisteillä turistit voivat saada erityisiä etuja ja etuoikeuksia.

Erityisajankohtina Malediiveilla vieraileville turisteille luvataan myös lisäpisteitä. Malediivien maahanmuuttoviraston ja turistiministeriön aloittaman ohjelman tavoitteena on lisätä jälleen koronakriisin maassa vähentämää turismia. Sen on määrä alkaa 1. joulukuuta 2020.