Ensi syksynä ruskaretkelle Lontooseen – väriloisto näkyy upeissa puistoissa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset viettävät usein syyslomaansa joko aurinkolomakohteessa tai esimerkiksi ruskaretkellä Suomen kauniissa luonnossa. Tänä vuonna koronaviruspandemia on muuttanut matkailutottumuksia, mutta nyt on jo hyvä ryhtyä suunnittelemaan ensi vuoden kohteita.

Syksyksi ehdotamme Yhdistyneen kansakunnan pääkaupunki Lontoota. Syynä on kaupungin useat ja upeat puistot, jotka loistavat upeissa väreissä syksyn tullen. Parhaita kohteita syksyiselle nautinnolle ovat Richmond Park, Greenwich Park, kuninkaalliset puistot ja hautausmaat.

Lontoon puistot kuuluvat Euroopan parhaimmistojen joukkoon ja ovat mainioita matkakohteita päiväkävelylle tai piknikille. Ne ovat siistejä ja kaikkiin pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Englantilaiset ovat kuuluisia puutarhan hoidostaan, joten julkiset puistot tarjoavat helpon pintaraapaisun aiheeseen.

Lisätietoja: Londonist

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

• London is… …an autumn in Kynance Mews… • 🇬🇧I am still wondering who is copying who? 👨‍👦🤭 I literally can’t believe that he is already turning two in a few days! It seems like yesterday he was just starting to walk and said his first word! Now, don’t even dare trying to stop him singing or dancing, definitely a lost cause…as you may have seen from my stories yesterday! 😆 #mymatchingminime . 🇫🇷Je me demande encore qui copie qui? 👨‍👦🤭 Impossible pour moi d’imaginer qu’il va bientôt souffler sa deuxième bougie d’anniversaire! J’ai l’impression qu’hier encore il commençait à marcher et balbutiait ses premiers mots. Maintenant, le voilà qui danse et chante toute la journée! Et inutile d’essayer de l’arrêter, c’est une cause perdue…comme vous avez peut être pu le voir dans ma story!

Henkilön Alex Zouaghi (@a_ontheroad) jakama julkaisu