Humalainen varasti puskutraktorin – jyräsi presidenttiehdokkaan kannatuskylttejä kotien pihoilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridamies on iskenyt jälleen Yhdysvalloissa. Tällä kertaa eräs osavaltiossa asuva mies on pidätetty jo valmiiksi tunteita maassa kuumentaneisiin presidentinvaaleihin liittyvästä humalaisesta tempauksesta.

Haines Cityssä asuva James Bligh päätti varastaa lauantaina puskutraktorin paikalliselta rakennustyömaalta. Hän ajoi traktorin läheiselle asuinalueelle ja jyräsi sillä kotien pihoille pystytettyjä presidenttiehdokas Joe Bidenin kannatuskylttejä. Blight oli myös kaatanut puskutraktorilla kotien pihoja ympäröiviä aitoja.

26-vuotias mies pidätettiin myöhemmin ajoneuvon varastamisesta ja luvattomasta läpitunketumisesta syytettynä. Hän myönsi poliiseille olleensa tekohetkellä humalassa ja kertoi, ettei hän edes tiennyt kuinka puskutraktoria ajetaan. Paikallinen poliisipäällikkö kuvailee Blightin tekoa NBC-uutissivuston mukaan absurdiksi.