Hilaria Baldwin paljasti vatsansa – synnytti viidennen lapsen kuukausi sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin saivat viidennen lapsensa 8. syyskuuta kun heille syntyi poika. Hilaria julkaisi tuoreesta tulokkaasta suloisen kuvan, jossa hän ilmoitti pojalle annetun nimen olevan Eduardo Pau Lucas Baldwin.

Hilaria Baldwin on aina pitänyt hyvää huolta vartalostaan, mikä onkin varmasti vaikuttanut siihen, että hän on palautunut uskomattoman nopeasti jokaisesta raskaudestaan. Nyt 36-vuotias perheenäiti esitteli paljasta vatsaansa kun synnytyksestä on kulunut noin seitsemän viikkoa. Osa kommentoijista on ylistänyt naisen kykyä palautua raskaudesta, mutta osa tuntuu pitävän kuvaa ajattelemattomana niille äideille, joille palautuminen ei ole ollut helppo.

Julkaisussaan Hilaria Baldwin esittelee vatsaansa pitsipikkuhousut jalassaan ja kertoo, että hänen ystävänsä sai naisen napakorun takaisin paikoilleen. Hilaria Baldwin tuntuu toimivan monille äideille inspiraationa, mutta nyt osa tuntuu myös ärsyyntyvän kuvista, joissa Baldwin esittelee vartaloaan. Hilaria ja Alec Baldwinilla on seitsemänviikkoisen Eduardo-pojan lisäksi kaksivuotias Romeo, neljävuotias Leonardo, viisivuotias Rafael ja seitsemänvuotias Carmen. 62-vuotiaalla Alec Baldwinilla on myös 24-vuotias Ireland-tytär hänen edellisestä liitostaan Kim Basingerin kanssa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I think we got our holiday card photo 💫😳

Henkilön Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Edu is 6 weeks now and because most women postpartum are not cleared for working out until now, I didn’t want to share workouts I’ve been doing. Remember: every body is different and talk to your dr about what works for you—most importantly: listen to your body. Here is some ab stabilizing work I have been doing. I like to think of my abdominal muscles knitting together in the front, pulling all the way up through my core, engaging kegel action too. I do 5-20 of each exercise. Repeat twice and do the other leg on the second side. Remember: slow and steady 🐢 Music: Bossanova Site: https://icons8.com/music/ @videoshopapp Shirt: @rails Pants: @zara Blanket: @camcam_cph Edu clothes: @quincymae

Henkilön Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Rockabye 🤍

Henkilön Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) jakama julkaisu