Käärmeiden taistelu tallentui videolle – yrittivät syödä samaa sammakkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pennsylvaniassa Hunlock Creekin alueella asuva perheenäiti oli ollut pienen lapsensa kanssa vaunulenkillä kun hän oli huomannut maassa käärmeen. Pian nainen olikin saanut hämmästyksekseen huomata, että maassa olikin itseasiassa kaksi käärmettä, jotka näyttivät olevan jollain tavalla toisissaan kiinni.

Nainen oli alkanut kuvaamaan erikoista näkyä videolle. Jonkin ajan kuluttua perheenäiti huomasi, että käärmeet taistelivat samasta saaliista. Kumpikin käärme piti pientä eläintä suussaan niin, että käärmeet näyttivät jo yrittävän syödä toisiaan. Naisen läsnäolo näytti häirinneen toista käärmettä sen verran, että se päätti alkaa luovuttamaan saalista lajitoverilleen.

Nainen kijlaisi kauhusta kun toinen käärmeistä oksensi nopeasi valtavan sammakon suustaan ja käänsi katseensa naista kohti. Tilanne näyttää menneen niin, että paikalle tullut käärme on huomannut aterioimassa olevan käärmeen, jolloin se on päättänyt iskeä sammakon päähän kiinni toisen ehdittyä jo nielaista koko muun ruumiin.