Kourtney Kardashian rajoittaa Instagramin käyttöään – voi paremmin ilman sosiaalista mediaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashian säväytti taannoin sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan kuvasarjalla, jossa hän uiskentelee uima-altaassa näyttävät narubikinit yllään. Vilkkaasta Instagramin päivittämisestä huolimatta tähti on kuitenkin sanonut, että voi paljon paremmin silloin kun hän käyttää vähemmän sosiaalisen median sovelluksia.

Kourtney Kardashian kertoi Health Magazine -lehden tekemässä haastattelussa, että hänkään ei ole oppinut vielä immuuniksi sosiaalisen median negatiivisille vaikutuksille. Sen vuoksi 41-vuotias nainen yrittääkin pysytellä välillä poissa sovelluksista ja rajoittaa omaa sosiaalisen median käyttämistä, koska hän on huomannut voivansa silloin paremmin kun hän viettää siellä vähemmän aikaa.

Kourtney Kardashian tarkisti aiemmin puhelimensa heti herättyään, mutta nyt hän on asettanut itselleen jo siihenkin rajoituksen. Tähti sanoo heti herättyään aamurukouksen ja asettaa omalle päivälleen tavoitteet, minkä jälkeen hän treenaa ja käy suihkussa. Vasta sen jälkeen kun hän aloittaa virallisesti työpäivänsä, hän tarkistaa sosiaalisen median sovellukset.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

night swimmer

Henkilön Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) jakama julkaisu