Mikkelin poliisi tutkii törkeää huumausainerikosta palvelutalossa – hoitaja veti välistä vahvoja lääkkeitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mikkelissä toimivan hoitokodin työntekijää epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja lukuisista varkauksista. Poliisi epäilee, että hoitokodin työntekijä on työaikanaan anastanut huomattavan suuren määrän erityisen vaarallista huumausaineeksi luokiteltua kipulääkettä.

Poliisi epäilee, että työntekijä on vienyt mukanaan ainakin osittain tai käyttänyt anastamansa huumaavat lääkkeet työajallaan. Hän on toisinaan korvannut anastamansa lääkkeen keittosuolaliuoksella. Poliisin käsityksen mukaan laimennettua lääkettä on annettu ainakin yhdelle palvelutalon potilaalle.

Etelä-Savon käräjäoikeus on asian tutkintaan liittyen vanginnut hoitajan. Hän on vangitsemisensa aikana auttanut asian selvittämistä siinä määrin, että hänen vangitsemiselleen ei enää ole tarvetta. Esitutkinta jatkuu lukuisten asianomistajien kuulemisella.