Edesmennyt Paul Walker olisi täyttänyt jo 47 vuotta – tytär jakoi koskettavan kuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Fast & Furious -elokuvista tunnettu näyttelijä Paul Walker kuoli traagisesti 30. marraskuuta 2013. Tähti olisi täyttänyt syyskuussa 47 vuotta. Paul Walkerin tytär Meadow muisteli isäänsä sosiaalisessa mediassa näyttelijän syntymäpäivänä 12. syyskuuta.

Meadow Walker jakoi Instagramissa lapsuuskuvan, jossa näyttelijä pitelee häntä sylissä. Tytär kertoi kyseessä olleen tilanne jossa hän tajusi heidän olevan kuin kaksosia, ja hän toivotti hyvää syntymäpäivää kauneimmaksi sieluksi kuvailemalleen Paulille.

Paul Walker menehtyi häntä kyydinneen Porsche törmättyä suurella nopeudella puuhun sytyttyä palamaan. Meadow Walker on jatkanut isänsä perintöä Paul Walker Foundation -säätiön kautta. Säätiö muun muassa keräsi keväällä rahaa Los Angelesin ruokapankkiin auttaakseen koronakriisin vuoksi kärsiviä.