Samu Haberin koronakaranteeni ohi Berliinissä: ”Samu vs Bug 1-0”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen poptähti Samu Haber on ollut viime päivinä otsikoissa, kun hänen elämästään kertova kirja on saanut suuren suosion. Äskettäin Haberilla oli kuitenkin ikäviä uutisia, sillä hän kertoi sosiaalisessa mediassa sairastuneensa koronavirukseen. Tartunta paljastui Berliinissä sattumalta, sillä hän oli oireeton.

– Sitä oli aluksi vaikea uskoa, koska minulla ei ole ollut minkäänlaisia oireita ja oloni on normaali. Tämä on tietenkin mitä he ovat meille koko ajan kertoneet. Sitä ei välttämättä huomaa edes itse. Elän nyt päivä kerrallaan karanteenissa, seuraan tilannetta ja noudatan saamiani ohjeita, Samu Haber kertoi aiemmin.

Nyt Samu Haber kertoo sosiaalisessa mediassa saaneensa negatiivisen testituloksen, joten saksalaisten terveysviranomaisten mukaan hänen karanteeninsa on nyt päättynyt ja Haber pääsee palaamaan takaisin kotiin. Hän toteaa samalla ottavansa uuden koronatestin heti Helsinki-Vantaan lentokentällä ja noudattavansa palattuaan suomalaisten terveysviranomaisten ohjeistuksia. Karanteenissa Samu kirjoitti kolme uutta kappaletta.

– Thank you all lovely people for taking so great care of me and for sending messages that made me smile and made my heart feel warm. And thank you friends and colleagues in Berlin. On the second day they brought me a piano. Candles and red wine on the third day. I wrote and recorded three new songs as I had nothing to do, Samu kirjoitti faneilleen englanniksi.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Samu vs Bug 1-0 I just received my negative COVID 19 test result and according to the German health authorities, my quarantine is over. That means I can go home. I will of course take another test at the airport in Helsinki and follow any instructions given to me by the Finnish health people. Thank you all lovely people for taking so great care of me and for sending messages that made me smile and made my heart feel warm. And thank you friends and colleagues in Berlin. On the second day they brought me a piano. Candles and red wine on the third day. I wrote and recorded three new songs as I had nothing to do. Rea, you don’t need to bring me the extra guitar gear you promised. And Mark I will delete the funny and schmutzig picture that you sent me ;) in case they hack my phone some day. But thank you anyways. All of you. I realize how lucky I am once again (Continues on my website…)

Henkilön Samu "Hapa" Haber 🦊 (@hapahaber) jakama julkaisu