Blake Shelton kosi Gwen Stefania – muusikkopariskunta kihlautui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikkopariskunta Gwen Stefani ja Blake Shelton ovat olleet julkisuudessa aina todella rakastuneita toisiinsa. Viime aikoina pariskunnan ympärillä on huhuttu jo häistä vaikka Stefani ja Shelton eivät ole olleet edes kihloissa. Nyt kantrimuusikko on kuitenkin kosinut rakastaan.

Gwen Stefani ja Blake Shelton ilmoittivat tiistaina sosiaalisessa mediassa suloisen kuvan kera, että he ovat menneet kihloihin. ”Blake Shelton, kyllä kiitos!”, Stefani kommentoi kuvaa, jossa hän ja Blake Shelton suutelevat samalla kun hän esittelee sormustaan kameralle.

Pariskunta on jo aiemmin suunnitellut tulevia häitään. Heidän on ollut tarkoituksena mennä naimisiin heti kun koronan vuoksi asetetut rajoitukset hellittävät ja he saavat järjestää sellaisen hääseremonian, josta he ovat yhdessä haaveilleet. Gwen Stefani on kertonut haluavansa perinteiset häät, joissa on hääseremonia, -vastaanotto ja -juhla, ja jonne kaikki ystävät ja perhe ovat tervetulleita.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

@blakeshelton yes please! 💍🙏🏻 gx

Henkilön Gwen Stefani (@gwenstefani) jakama julkaisu