Britney Spears katosi Instagramista – huolestuttavien päivitysten jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Britney Spearsin sosiaalisen median sisällön perusteella voisi päätellä, että joko nainen on pakotettu outoon käyttäytymiseen tai hän kärsii vakavista mielenterveysongelmista. Fanit ovat kummastelleet, kun nainen katosi yhtäkkiä Instagramista, vaikka sitä ennen julkaisi sisältöä päivittäin.

Hänen julkaisemansa kuvat ovat usein vanhoja ja jo aiemmin julkaistuja. Viimeisin otos on julkaistu monta kertaa ennenkin ja vieläpä samalla kuvatekstillä varustettuna. Naisen epäillään kärsivän vakavista mielenterveysongelmista ja hakeutuneen avun piiriin sosiaalisen median hiljenemisen merkkinä.

Toiset salaliittoteoreetikot ovat vakuuttuneita siitä, että Britney Spears on vankina omassa kodissaan. He ovat perustaneet #freebritney-liikkeen. Britney on kuvissa ja videoilla homssuisen ja epäsiistin näköinen.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

First pic is the original 🌹🌹🌹 !!!!

Henkilön Britney Spears (@britneyspears) jakama julkaisu