The Hills -hittisarja tekee paluun – Brody Jenner paljasti kuvausten alkavan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen realitysarja The Hills palasi viime vuonna televisioon uudistetun näyttelijäkaartin kera. Los Angelesissa asuvista nuorista aikuisista kertova sarja päättyi aikoinaan vuonna 2010 kuudenteen tuotantokauteen, joka muistetaan etenkin Lauren Conradin ja Heidi Prattin myrskyisästä ystävyyssuhteesta.

Sarja palasi ruutuun uudella nimellä The Hills: New Beginnings, ja nyt uudistetusta sarjasta ollaan kuvaamassa toista tuotantokautta. Caitlyn Jennerin 37-vuotias poika Brody Jenner on Daily Mail -sivuston mukaan paljastanut, että tuotantoa ja kuvauksia ollaan aivan pian aloittamassa.

Brody Jenner kertoi, että hänen tuli käydä koronavirustesteissä ennen kuvauksia. Tuotantoyhtiö olisi halunnut kuvata realitysarjan Coloradossa tai Montanassa isossa huvilassa, jossa kaikki sarjan tähdet olisivat yöpyneet saman katon alla ja eristäytyneet muusta maailmasta. Tämä ei kuitenkaan Jennerille sopinut, minkä vuoksi kuvaukset yritetään järjestää normaalisti.

Tulevalla tuotantokaudella tullaan näkemään taas hieman erilainen näyttelijäkaarti. Mischa Barton ja Stephanie Pratt eivät tule esiintymään toisen tuotantokauden jaksoissa. On kuitenkin huhuttu, että alkuperäisen sarjan päätähti Lauren Conrad tulisi vierailemaan sarjaan ainakin yhden jakson verran.