Julia Roberts kehotti seuraajia äänestämään – lainasi omaa elokuvarepliikkiään hauskalla tavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Julia Roberts kuuluu niihin julkkisnaisiin, jotka ovat viime aikoina omistaneet sosiaalisen median sille, että he kasvattavat tietoisuutta äänestämisen tärkeydestä. Naiset ovat herättäneet faniensa huomiota muun muassa bikinikuvilla, mutta siihen Julia Roberts ei ole ryhtynyt.

Juuri 53 vuotta täyttänyt Julia Roberts jakoi Instagram-kanavallaan I am a voter -sivuston julkaiseman kuvan, jossa luki yksi naisen kuuluisimmista ja muistetuimmista elokuvarepliikeistä hieman muunneltuna. ”I’m just a girl standing in front of a boy asking him to vote”, kuvaan oli kirjoitettu.

Lause on napattu suositusta Notting Hill -elokuvasta, jossa Julia Roberts sanoo vastanäyttelijälleen Hugh Grantille juuri tämän lauseen, jonka lopussa hän kuitenkin äänestämisen sijaan pyysi pojalta rakkautta. Tämän kuvan lisäksi Julia Roberts on puhunut äänestämisen puolesta myös useilla asuvalinnoillaan, joihin on painettu teksti: ”Vote”.