Kerry Katona ei häpeile alastomuutta – kekkuloi nakkena jopa lomamatkoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Atomic Kitten -tyttöbändin laulaja Kerry Katona oli pitkään poissa julkisuudesta. Nainen tapasi kuitenkin uuden miehen, fitness-valmentaja Ryan Mahoneyn. Kerry laihdutti viime vuonna 15 kiloa. Nainen on ollut kotioloissa aina vapautunut ja myöntää kulkevansa paljon alasti.

– Kuljeskelen kotona paljon alasti, eivätkä lapseni häpeä sitä. En kävele kotona alasti tarkoituksella, mutta en sulje makuuhuoneen oveani. Jos olen vaikkapa kylpyhuoneessa, tulevat lapseni joka tapauksessa sinne. En voi mennä vessaan edes rauhassa kotona. Jos menemme vaikkapa lomamatkalle, otan aina aurinkoa yläosa paljaana. Tämä ei häiritse minua tai koe sitä kiusalliseksi, viiden lapsen äiti Kerry Katona kertoo.

Sen sijaan hän myöntää päihdemenneisyytensä nolostuttavan lapsia. Hän on ollut 12 vuotta kuivilla. Kerry Katona on kuntoillut ahkerasti ja ottanut lisätäytettä rintoihinsa. Hän on 39-vuotias.