Kourtney Kardashian juhli Kimin synttäreitä paratiisisaarella – esitteli biksuvartaloaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien perhe juhlisti hiljattain perheensä kuuluisimman jäsenen, Kimin 40. syntymäpäivää. Merkkipäivää juhlittiin yksityisellä saarella, jonka sijaintia ei paljastettu ulkopuolisille.

Vaikka ulkopuolisilla ei ollut juhliin asiaa, jakoivat Kardashianit tuttuun tyyliinsä niistä runsaasti kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Niin myös realityperheen sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney Kardashian. Paratiisisaaren auringon alla otetuissa näyttävissä kuvissa hänet nähdään esittelemässä rantakuntoaan mustissa bikineissä.

Kuvat keräsivät lyhyessä ajassa yli miljoona tykkäystä. Mukana Kim Kardashianin ykstyissaarella vietetyissä juhlissa oli myös muun muassa Kourtneyn ex-poikaystävä ja kolmen lapsen isä Scott Disick. Pari on pysytellyt hyvissä väleissä erosta huolimatta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I am Moana of Motunui.

Henkilön Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

name a better trio

Henkilön Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) jakama julkaisu