Sam Smith rakastaa kauneudenhoitoa: ”Meikkaaminen on iso osa elämääni”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja ja lauluntekijä Sam Smith tunnetaan hänen koskettavasta äänestään ja useista megahiteiksi nousseista kappaleistaan. Tähden oli määrä julkaista tämän vuoden toukokuussa uusi To Die For -nimeä kantava albumi, mutta koronaviruksen vuoksi julkaisua on lykätty hamaan tulevaisuuteen.

Sam Smith on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta julkaisutauon vuoksi, mutta nyt mies esiintyi kuitenkin Voguen julkaisemalla videolla. Tuoreella YouTube-videolla 28-vuotias artisti esittelee hänen ihonhoitorutiininsa ja helpon neljävaiheisen meikkityylinsä.

Sam Smith kertoi, että meikkaaminen on ollut aina iso osa hänen elämäänsä. Teinipoikana Smith meikkasi paljon, mutta ei pitänyt huolta ihonhoidosta, minkä vuoksi hänen ihonsa päätyikin aika huonon kuntoon. Nykyään muusikko ymmärtää kuitenkin pitää huolta ihostaan oikeanlaisilla puhdistustuotteilla, seerumeilla ja kosteusvoiteilla.