Seiska: Janita Lukkarinen teki rikosilmoituksen – kiusaaja levittää perättömiä huhuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki Janita Lukkarisen kuolinkamppailua seuranneet ovat törmänneet netissä muutamiin kiusaajiin, jotka tuntuvat omistaneensa oman elämänsä julkkisnaisten haukkumiseen ja mollaamiseen. Muutamat samat nimet ovat näkyneet nettipalstoilla usein ja heidän kommenttinsa ovat todella ikävää luettavaa.

Nyt Janita Lukkarinen on kertonut Seiska-lehdelle tehneensä rikosilmoituksen yhdestä kiusaajasta, joka on levitellyt hänestä perättömiä väitteitä. Ainakin yksi Janitaa julkisesti useaan eri otteeseen haukkunut kiusaaja on sittemmin poistanut kommenttinsa, viestinsä ja piilottanut profiilinsa kaikissa sosiaalisen median kanavissa.

– Hän haukkuu kaikkea mitä teen ja on väittänyt muun muassa, että käytän huumeita. Lisäksi hän on kirjoittanut, että olen koiran tappaja, Janita kertoo Seiska-lehdelle.

https://www.instagram.com/p/CGkLAIBJvMU/