Victoria’s Secretin huippumalli rannalla – Shanina Shaik saa miesten sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Viime aikoina paluuta muotimaailmaan tehnyt tähti on taas aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa julkaisemalla aktiivisesti upeita kuviaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Like bath water 😍🌊!

Henkilön SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) jakama julkaisu

Tällä kertaa Shanina nähdään poseeraamassa Euroopassa, sillä hänen tuorein somekuvansa on ikuistettu Välimeren maisemissa Kyproksella.

Shanina Shaik poseerasi taannoin Maxim-lehden kansikuvassa rohkeissa merkeissä. 28-vuotias malli nähtiin tuolloin kansikuvassa ja sisäsivuilla avoimessa paidassa ilman rintaliivejä. Malliunran ohella Shaik on tehnyt töitä näyttelijänä. Tähti oli mukana vuonna 2017 ilmestyneessä Muumio-elokuvassa, ja hänellä on rooli myös valkokankaalla Isla Fisherin tähdittämässä Greed-komediassa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I’ll be working on this tan …

Henkilön SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Green is my colour 🌴🥝

Henkilön SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) jakama julkaisu