Viikonloppuna vietetään Halloweenia – helpot drinkkivinkit kotijuhlintaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suuret pyhäinpäivän juhlat on tältä vuodelta peruttu, mutta mikään ei estä juhlimasta viikonloppuna halloweenia kotioloissa ja omalla porukalla. Drinkkiasiantuntija Joe McCanta vinkkaa nyt pari kikkaa, miten perinteiset drinkit muutetaan kauhuteemaan sopivaksi.

Ensi viikonloppuna voi katsella kauhuelokuvia ja nauttia halloween-teemaan sopivia syöminkejä. Drinkkeinä voi nauttia esimerkiksi Bloody Marya ja Moscow Mulea. Pane tomaattimehupohjaiseen Bloody Maryyn kuorittu kirsikkatomaatti killumaan, niin se näyttää kuin juomassa kelluisi silmämuna.

Inkivääristä voi puolestaan muotoilla koukkusormen lasin reunaan roikkumaan. Jos haluaa suorittaa näyttävän juomatarjoilun voi käyttää apuna sytytintä ja appelsiininkuorta tai kanelia. Purskauta kuoresta liekkiin tai ripottele kanelia drinkkiin liekin kautta säkenöiden.