Kim Kardashian sai epätavallisen synttärilahjan – kuollut isä vieraili hologrammina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin tapauksessa 40-vuotissyntymäpäivän viettokaan ei ole tapahtunut perinteisimmissä merkeissä. Tähti on ollut kohun keskiössä lennätettyään perheensä Tahitille koronakriisistä huolimatta. Nyt hänen on uutisoitu saaneen taatusi ainutlaatuisen syntymäpäivälahjan.

Kim Kardashian paljasti aviomiehensä Kanye Westin ostaneen hänelle lahjaksi syntymäpäiväsankarin vuonna 2003 edesmennyttä isää esittävän hologrammin. Robert Kardashianin hologrammiversio puhuu Kimille kolmen minuutin ajan, toivottaen hyvää syntymäpäivää ja kertoen kuinka ylpeä hän on tyttärestään. Tähti esitteli lahjaa Twitterissä julkaisemallaan videolla.

– Kanye osti minulle syntymäpäiväkseni koko elämäni huomaavaisimman lahjan: Erityisen yllätyksen taivaasta, hologrammin isästäni. Se on niin aidon kaltainen! Katselemme sitä uudelleen kerta toisensa jälkeen tunteiden täyttämänä, Kim Kardashian kirjoitti Twitterissä.