Mies maksoi 150 dollaria pantteri tapaamisesta – joutui eläimen raatelemaksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Villieläinten kanssa on syytä olla tarkkana, erityisesti mikäli niistä ei ole aikaisempaa kokemusta. Tämän sai huomata eräs kissapedon kanssa lähikontaktiin halunnut mies. Leopardin kohtaaminen johti rajuun välikohtaukseen ja sairaalareissuun.

Dwight Turner oli maksanut 150 dollaria täyden kontaktin kokemukseksi mainostetusta tilaisuudesta mustan pantterin kanssa. Eläimen kohtaaminen tapahtui Floirdassa asuvan Michael Poggin takapihalla hänen yksityisessä eläintarhassaan. Hintaan mainostettiin WPLG-uutissivuston mukaan kuuluvan mahdollisuus leikkiä kissapedon kanssa ja silitellä sen vatsaa.

Turner joutui kuitenkin toivottua läheisimpiin tekemisiin pantterin kanssa, sillä eläin hyökkäsi miehen kimppuun hänen astuttuaan sisään sen aitaukseen. Hyökkäyksen seurauksena Turnerin toinen korva repeytyi kahtia, ja hänen päänahkansa roikkui irrallaan. Uhri toimitettiin sairaalaan, ja Michael Poggia syytetään viranomaisten toimesta lähikontaktin sallimisesta erittäin vaarallisen eläimen kanssa.