Oreo rakennutti holvin Huippuvuorille – haluaa suojata keksinsä ja reseptinsä maailmanlopulta

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oreo-keksien katoamista ei tarvitse pelätä maailmanlopun jälkeenkään. Yhtiö on pitänyt tästä huolen rakennuttamalla Huippuvuorille ikioman massatuhoakin kestävän suojan.

Norjan Huippuvuorilla sijaitsee Tuomiopäivän holviksikin kutsuttu Siemenholvi. Sen syövereihin on pahan päivän varalta säilötty yli miljoonan kasvin siemeniä. Nyt Huippuvuorten siemenholvi on saanut rinnalleen kansainvälisen Oreo -holvin.

Oreo-keksit ja niiden resepti on säilötty holvissa kestämään jopa -60 asteen pakkasia ja 150 asteen kuumuutta. Oreo-holvia esitellään Youtubessa julkaistulla humoristisella videolla. Yhtiön mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä vitsi, vaan holvi on todella olemassa Huippuvuorilla.