Adelen väitettiin seurustelevan räppäri Skeptan kanssa – katkaisi itse huhuilta siivet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele on päätynyt suhdehuhujen keskiöön. Hänen on väitetty seurustelevan toisen brittitähden, suositun lontoolaisen hiphop ja grime-tähti Skeptan kanssa.

Väitetystä suhteesta uutisoi People-lehti, jonka mukaan kaksikko on viettänyt aikaa samoissa piireissä Lontoossa ja heidän välit ovat lämmenneet viime kuukausien aikana. Adele kuitenkin katkaisi huhuilta siivet hienovaraisella tavalla Saturday Night Live -juontokeikkaa koskeneessa tuoreessa Instagram-julkaisussaan.

– Hyvää Halloweenia! Palaan nyt luolaani ja jatkan (sinkkuna) kissanaisena olemista! Rauhaa ensi vuoteen saakka, Adele kirjoitti.

Parhaillaan tuoretta levyään valmisteleva Adele erosi viime vuonna aviomiehestään, Simon Koneckista. Heillä on yksi yhteinen lapsi, 8-vuotias Angelo. Viime vuonna tuoreimman Ignorance is Bliss -albuminsa julkaissut Skepta on puolestaan sueurstellut muun muassa huippumalli Naomi Campbellin kanssa.