Brad Pitt ja mallityttöystävä Nicole Poturalski: Ero!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Brad Pittin ja saksalaisen malli Nicole Poturalskin suhde on päättynyt. Pariskunta alkoi deittailla vuosi sitten ja he viettivät äsken aikaa tiiviisti yhdessä Ranskassa. Nicole Poturalski on avoimessa suhteessa saksalaisen ravintoloitsija Ronald Maryn kanssa. Hänet on nähty viime aikoina aviomiehensä kainalossa.

Lähipiiristä sanotaan, että näyttelijän ja mallin suhde ei ollut missään vaiheessa erityisen vakavamielinen. Brad Pittin ja Nicole Poturalskin on kerrottu ajautuneen pysyvästi erilleen jo tovi sitten. Brad Pitt on tällä hetkellä kodissaan Los Angelesissa ja kampanjoi näkyvästi suosikkipresidenttiehdokkaan Joe Bidenin puolesta, Page Six uutisoi.

Nicole Poturalski on puolalaissyntyinen malli, joka tapasi 56-vuotiaan Brad Pittin aviomiehensä omistamassa ravintolassa Berliinissä viime vuonna. Pari sopi uudet treffit muutama viikko myöhemmin Los Angelesiin. He kävivät muun muassa Kanye Westin konsertissa.