Charles Manson -murhien talo myynnissä – hinta 2,2 miljoonaa dollaria

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa sijaitsevasta Los Feliz -kartanosta tuli elokuussa 1969 maailmaa järkyttäneiden murhien tapahtumapaikka. Charles Mansonin johtaman kultin jäsenet murhasivat tuolloin raa’asti ja kylmäverisesti talon silloiset omistajat, Leno ja Rosemary LaBiancan.

Nyt pahamaineinen talo on asetettu myyntiin 2,2 miljoonan dollarin hintaan. 148 neliön rakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta sekä uima-allas, ja siitä avautuvat upeat näkymät Los Angelesiin. Talo kuului aikaisemmin Aavejahti-realitysarjaa juontavalle Zak Bagansille, joka osti sen 1,98 miljoonalla dollarilla heinäkuussa 2019 tarkoituksenaan kuvata kartanossa uutta projektiaan.

Bagans kertoo TMZ-sivustolle tulleensa toisiin aatoksiin viettäessään rakennuksessa aikaa ja päättäneensä perua projektin kunnioittaakseen uhrien sukulaisia. Rosemary LaBiancaa puukotettiin murhayönä yhteensä 41 kertaa, ja Lenoa puolestaan 12 kertaa. Vain päivää aikaisemmin Mansonin perheeksi kutsutun kultin jäsenet olivat murhanneet näyttelijä Sharon Taten ja viisi muuta uhria.