Kim Kardashian maksoi synttärijuhlista miljoona dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian juhli äsken näyttävästi 40-vuotissyntymäpäiviään yksityisellä The Brando Resorst -luksuskohteessa. Hän lennnätti alle 30-henkisen lähipiirinsä Marlon Brandon omistamalle saarelle yksityiskoneella. Kaikki vieraat oli testattu ennakkoon koronaviruksen varalta.

Saarella on ainoastaan 35 villaa, joihin vieraat majoitettiin. Mukana olivat kaikki Kim Kardashianin perheenjäsenet ja läheisimmät ystävät. He matkustivat saarelle omalla Boeing 777 -lentokoneella, joka nousi kentältä keskellä yötä. Kim oli maksanut kaiken etukäteen.

Saarella oli illallisia, vaellusretkiä ja juhlia. Sosiaalisen median käyttö oli kielletty juhlien aikana turvallisuuden vuoksi. Reissu kesti viisi päivää alkaen 20. lokakuuta. Kaikki juhlijat oli ollut kaksi viikkoa karanteenissa ennen saarelle saapumista ja heidät testattiin muutamaan otteeseen koronaviruksen varalta. Ideana oli, että koko perhe pääsee hetkeksi irti koronakurimuksesta hemmottelujen keskelle tärkeimpien ihmisten kanssa, Page Six uutisoi.