Poliisi pyytää havaintoja Piikkiön tulipaloista – kaksi paloa samassa pihapiirissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi tutkii kahta tulipaloa, jotka tapahtuivat samana iltana Kirkkopuistontie 3 osoitteessa Kaarinan Piikkiössä 17. lokakuuta. Tulipalot roihusivat illalla. Ensin rakennuksen pihapiirissä paloi auto sekä myöhemmin varastorakennus.

Poliisi epäilee molempia paloja tahallaan sytytetyiksi. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun alueella roihuaa tahallaan sytytetyksi epäilty tulipalo. Poliisin mukaan on mahdollista, että Kirkkopuistontien palot liittyvät toisiinsa.

– Samassa pihapiirissä on syttynyt rakennuspalo myös aiemmin. Aamuyöllä sunnuntaina 28. huhtikuuta vuonna 2019 tapahtunutta tulipaloa epäillään niin ikään tahallaan sytytetyksi. Piikkiön seudulla on vuosien varrella tapahtunut myös muita paloja, joita poliisi epäilee tahallaan sytytetyiksi.

Poliisi pyytää niistä mahdollisia silminnäkijähavaintoja tai muita tietoja sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.