Selena Gomezin vinkit – näin häntä kannattaa pyytää treffeille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez julkaisi uuden Rare-nimeä kantavan albumin 10. tammikuuta. Nyt nainen oli Capital FM -radiokanavalla juttelemassa hänen musiikistaan ja muun muassa siitä miten hänen mielestään miehen kannattaa lähestyä naista.

Laulaja Jason Derulo yllätti naisen suorassa lähetyksessä etukäteen nauhoitetulla kysymyksellä, jossa mies halusi tietää miten Selena Gomez haluaisi, että häntä lähestytään. Derulo kysyi Gomezilta vinkkejä siihen miten miehen kannattaa tulla iskemään naista, mutta kysymys jätti kuitenkin lopulta sen vaikutelman, että Derulo halusi tietää miten Gomezia tulisi pyytää treffeille.

Selena Gomez luetteli, että hän pitää hauskoista ja aidoista miehistä eikä innostu röyhkeydestä. Gomez myös kertoi kokevansa olonsa kaikista mukavimmaksi silloin kun mukana on ryhmä ihmisiä, jotka nainen tuntee. Toisin sanoen Gomez vihjaa, että hänen kanssaan treffeille pääsee varmimmin niin, että joku yhteinen tuttu esittelee miehen hänelle kasvotusten.