Naiset tilasivat peruukkeja netistä – näin halvat pärjäsivät kalliille

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien sisarukset ja etenkin Kylie Jenner ovat tehneet peruukkien käyttämisestä hieman arkipäiväisempää ja tavanomaisempaa. Nykyään moni vaihteleekin hiustyylejään peruukkien avulla, koska ei halua sitoutua pidemmäksi ajaksi tiettyyn hiusväriin tai pelkää vahingoittavansa hiuksiaan.

Peruukkien yleistyttyä useat verkkokaupat ovat ottaneet niitä myyntiin. Nyt videolla nähdään miten peruukkeihin jo tottuneet Joyce ja Megan tilaavat sekä halpoja, keskihintaisia että kalliita peruukkeja verkosta verratakseen niiden laatua toisiinsa.

Kalliissa peruukeissa on usein käytetty aitoa hiusta ja ne ovat yleensä paremmin tehty. Halvat peruukitkaan eivät silti näyttäneet huonoilta naisten harteilla. Megan ja Joyce onnistuivat stailaamaan jokaisesta peruukista käytettävän ja toimivan näköisen, minkä vuoksi peruukkeja harkitseva voikin tämän videon perusteella melko rauhallisin mielin tilata haluamiaan hiustyylejä verkosta.