Paris Hilton -dokumentin ohjaaja paljasti Kim Kardashianin oudon vaatimuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian ja seurapiirikaunotar Paris Hilton ovat tunteneet toisensa hyvin nuorista tytöistä lähtien. Sen vuoksi Kim Kardashian olikin luonnollinen valinta haastateltavaksi Paris Hiltonista kuvattuun This Is Paris -dokumenttiin.

Dokumentin ohjaaja Alexandra Dean oli yllättynyt siitä miten tietoinen 40-vuotias Kim Kardashian oli kaikesta. Heti ensimmäisenä nainen oli huomannut linssin, joka ottaa laajaa kuvaa kameralla. Kardashian ei suostunut aloittamaan haastattelua ennen linssin vaihtoa, koska hän halusi varmistua siitä, että häntä kuvataan vain vyötäröstä ylöspäin. Tähti ei halunnut näyttää kuvissa housujaan.

Ohjaaja oli myös hyvin vaikuttunut siitä miten läsnä Kim Kardashian oli ja miten perillä kaikesta hän oli haastattelun aikana. Kardashian oli tiennyt täsmälleen mitä videoleikkeitä he tulisivat käsittelemään ja millaisia kysymyksiä häneltä tultaisiin kysymään. ”Hän on loistava”, Alexandra Dean kommentoi naista Daily Mail -sivuston mukaan.