Auton konepellin alta löytyi odottamaton yllätys – kolmimetrinen pytonkäärme

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Autossa ilmenevien ongelmien ratkaisemiseksi vilkaistaan tyypillisesti ensimmäisenä konepellin alle. Harva osaisi odottaa auton konepellin alta paljastuvan samanlaista ilmestystä, kuin taannoin Yhdysvaltojen Floridassa.

Floridan Dania Beachin asukkaan yllätykseksi hänen Fort Mustang -autonsa konepellin alla luikerteli ilmielävä ja suurikokoinen burmanpyton. Moottoritilaan päätynyt matelija oli jopa kolme metriä pitkä. Paikalle hälytettiin villieläimiin erikoistuneet viranomaiset, jotka poistivat pytonin ajoneuvosta.

Käärmeen löytymistä kuvaillaan hyväksi asiaksi. Burmanpytonit ovat nimittäin Floridassa vieraslaji, joka uhkaa alueella eläviä lintuja, nisäkkäitä ja matelijoita. Käärmeen moottoritilasta poistaminen ikuistettiin videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina Facebookissa.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.