Demi Rose polvillaan rannalla – povi pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose pääsee malliuran puitteissa matkustelemaan paljon. Nainen julkaisee näyttäviä bikini- ja alusvaatekuvia mitä upeimmissa luksuskohteissa ympäri maailmaa. Viime viikot kaunotar on julkaissuta lomakuviaan Malediiveilta.

Demi Rose on julkaissut viime päivien aikana Instagram-kanavallaan todella näyttäviä kuvia, joissa hän on esitellyt kurvejaan. Nyt hän poseeraa polvillaan rannalla, jolloin hänen povensa nousee pääosaan.

Moni on kiinnittänyt huomiota myös Demin kuvien upeisiin maisemiin, joita kuvissa näkyy. 25-vuotias Demi Rose on yöpynyt Malediiveilla upeassa luksusmajoituksessa, jonka Heritance Aarah on tarjonnut.

Heritance Aarah tarjoaa yöpyjilleen yleiset puitteet. Asiakkaiden valittavana on sviittejä, ja eri kokoisia huviloita, jotka sopivat aina pariskunnista perheillekin saakka. Yöpyminen maksaa majoituksesta riippuen noin 850 dollarista aina 2.500 dollariin per yö.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Chasing sunsets 🧡

Henkilön Demi 🌹 (@demirose) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Getting used to island life… 🌴

Henkilön Demi 🌹 (@demirose) jakama julkaisu