Hämmästyttävä näky videolle – hirvi näytti juoksevan veden päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luontovideoille päätyy toisinaan hämmästyttäviäkin hetkiä, mutta harva odottaisi näkevän hirviä lähes raamatullisissa tilanteissa. Hämmennystä herättäneellä tuoreella viraalivideolla nähdään Jeesushirvi-lempinimen saanut eläin.

Kristy Paniptuchuck oli veneilemässä Alaskan luonnossa, kun häntä kohtasi odottamaton näky. Suurikokoinen hirvi vaikutti juoksevan järven veden päällä. Hän kuvasi hämmentävän tilanteen sittemmin verkossa jakamakseen videoksi.

Paniptuchuck on vannonut videon olevan aito eikä vain erikoistehosteiden aikaansaannosta. Naisen mukaan hirvi sattui liikkumaan kohdassa, jossa vesi oli vain muutamien senttien syvyistä. Eläimen eteäisyys rannasta loi kuitenkin illuusion siitä, että se juoksisi veden päällä.