Missikaunotar Noona Pölkki verisenä missikuvassa – upea Halloween-asuvalinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi taannoin kruunattu Noona Pölkki on ihastuttanut seuraajiaan sosiaalisessa mediassa, sillä hän julkaisi Halloweenin alla poikkeuksellisen tyylikkään kuvan verkossa.

Pölkki nähdään kuvassa missiasussa iltapuku ja tiara päässään, mutta toinen silmä valkoisena sekä suu ja kaula veressä. Kädessä oleva kukkakimppu kruunasi kokonaisuuden. Otos oli niin upea, että Miss Suomen organisaatio jakoi sen somessa kauheudestaan huolimatta. Kuvan yhteydessä Pölkki kertoi suhteestaan tähän pyhäpäivään.

– Nykyään tykkään pukeutua, mutta koko teini-iän kärsin lapsuuden naamiaisasutraumoista. Joskus ala-asteella meillä oli koulun halloweenjuhlat ja iskän piti auttaa mua puvun kanssa. Sillä kuitenkin veny töissä ja se tais unohtaakin, että sen piti auttaa. Pari tuntia ennen diskoa se väsäs mulle vanhoista pahvilaatikoista robottiasun. Hienosta asusta kuitenkin puuttui käytännöllisyys. Törmäilin muihin lapsiin ja seiniin, kun en nähnyt eteenpäin, Noona Pölkki kertoo.

– Pari vuotta tästä eteenpäin iskä raahas mut sen kaverin halloween-juhliin. Siellä oli kuulemma samanikäisiä teinityttöjä ja kaikki pukeutuisi. Me silloinkin tehtiin mulle DIY-puku. Olin kissa, jonka viikset tehtiin hiilestä ja häntä vanhoista sukkahousuista. Hännän sisään oli täytteeksi tungettu sanomalehtiä. Sen lisäksi mulla oli päällä mustat leggarit ja poolopaita. Pöllähdettiin kaiken askartelun jälkeen hieman myöhässä paikalle, upeeseen kämppään Ullanlinnaan. Ja arvatkaa vaan kuka oli ainoo naamiaisasussa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Kolme yötä halloweeniin! 🎃👻 Nykyään tykkään pukeutua, mutta koko teini-iän kärsin lapsuuden naamiaisasutraumoista. 😁 Joskus ala-asteella meillä oli koulun halloweenjuhlat ja iskän piti auttaa mua puvun kanssa. Sillä kuitenkin veny töissä ja se tais unohtaakin, että sen piti auttaa. Pari tuntia ennen diskoa se väsäs mulle vanhoista pahvilaatikoista robottiasun. Hienosta asusta kuitenkin puuttui käytännöllisyys. Törmäilin muihin lapsiin ja seiniin, kun en nähnyt eteenpäin. 🤖🤖 Pari vuotta tästä eteenpäin iskä raahas mut sen kaverin halloweenjuhliin. Siellä oli kuulemma samanikäisiä teinityttöjä ja kaikki pukeutuisi. Me silloinkin tehtiin mulle DIY-puku. Olin kissa, jonka viikset tehtiin hiilestä ja häntä vanhoista sukkahousuista. Hännän sisään oli täytteeksi tungettu sanomalehtiä. Sen lisäksi mulla oli päällä mustat leggarit ja poolopaita. Pöllähdettiin kaiken askartelun jälkeen hieman myöhässä paikalle, upeeseen kämppään Ullanlinnaan. Ja arvatkaa vaan kuka oli ainoo naamiaisasussa…😁 #halloween #halloweenmakeup #halloweencostume #pageant #misssuomi

Henkilön Noona Pölkki (@noonapolkki) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Happy Halloween! 👻🎃

Henkilön Noona Pölkki (@noonapolkki) jakama julkaisu